Prijzen inclusief 21% BTW

Poetsen & polijsten voor de Doe-het-zelver

In en om ons huis zijn er vele voorwerpen die gepoetst of gepolijst kunnen worden. Denk aan fietsen, keukengerei, decoratie, enz.

Gebruik als polijstmiddel voor alle soorten metaal zoals, messing, koper, chroom, aluminium en nikkel de AUTOSOL Metal Polish.
Deze polijstpasta verwijdert vuil en roest in één handeling.
Dit polijstmiddel geeft een geweldige hoogglans en laat een beschermend laagje achter om het metaal te beschermen tegen invloeden van buiten.
Verkrijgbaar in tube en pot.

Aluminium is een zacht metaal en men kan met weinig inspanning snel een glanzend resultaat krijgen. Gepolijst aluminium heeft nog ander voordeel, het zorgt ervoor dat het aluminium beter word beschermt tegen vuil en weersinvloeden. Omdat het gepolijste aluminium erg glad is kan vuil er minder goed op hechten. Eenmaal aluminium hoogglans gepolijst dan is af en toe poetsen met een metaalpoets voldoende om hoogglans aluminium te houden.

Wanneer het aluminium (redelijk) verweerd is begin dan met AUTOSOL Metal Polish eventueel i.c.m. staalwol. Zodra een goede glans is bereikt kun je napoetsen met de speciale Aluminium Polijstpasta.

Binnenkort

AUTOSOL Metal Polish is zeer geschikt om roest en lichte krassen op chroom te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. AUTOSOL Metal Polish bevat een zeer fijn slijpmiddel waardoor slechts een minimum hoeveelheid chroom weggepolijst wordt om de lichte krassen te kunnen wegpoetsen.

Koper of messing kan door diverse omstandigheden gaan roesten (oxideren). Om vervuilde producten te reinigen moet er een product gebruikt worden die de oxidatie verwijdert en een beschermlaag geeft om nieuwe oxidatie zo lang mogelijk uit te stellen. Veel mensen maken gebruik van een speciale koperpoets maar onderstaande producten geven het beste resultaat.

Met staalwol kun je sneller polijsten. Gebruik een stukje van 10cm van de staalwol 0000 met een normale hoeveelheid polijstpasta. Je zult zien dat het sneller gaat en je vingers spaart.

Newsletter

* E-mailadres:

Voornaam:

Achternaam: