Prijzen inclusief 21% BTW

Motor wassen en poetsen

Zelf je motorfiets schoonmaken kan op vele manieren. Hoe doe je het goed en welk product is het meest geschikt.

Algemeen

De koelribben schoonmaken kan met een tandenborstel of smalle borstel in combinatie met onderstaande producten.

De voorvork hooglans maken kan in een paar eenvoudige stappen.

  1. Zit er een (transparante) laklaag op de voorvork dan dient deze eerst verwijderd te worden. Dit kan met een (milde) verfafbeit. Let goed op dat je de rubbers en keerringen niet raakt met de verfafbeit.
    Je kunt ook polijsten maar dit is veel werk.
  2. Gebruik staalwol 0000 of 00000 in combinatie met Autosol Metal Polish. Hiermee bereik je een hoogglans op je voorvork.

Met de Anti-Blau verwijder je hardnekkige blauw/bruine aanslag van RVS uitlaten en breng je de zilverkleurige glans weer terug.

Bij chromen uitlaten kun je het beste de Metal Polish gebruiken om aanslag te verminderen en het chroom weer optimaal te laten glanzen.

Lak & Leer

Reinig je motor altijd goed voordat je gaat poetsen om krasvorming te voorkomen.

Is de lak van je motor erg verweerd, gebruik dan de Showroom Polish. Speciaal voor onderweg is er de Motor Polish & Wax in een handige tube die je gemakkelijk mee kunt nemen zodat je motor er tijdens een rit of motorvakantie altijd perfect bij staat.

Voor extra bescherming kun je gewoon de Hard Wax of Hard Wax met Nano Protectie gebruiken.

Voor het reinigen van leren onderdelen zoals zadel en zadeltassen gebruik je de leerreiniger. Voor langdurige soepelheid en bescherming breng je leerbeschermer aan, deze voorkomt broosheid en slijtage maar laat het leer wel ademen.

Newsletter

* E-mailadres:

Voornaam:

Achternaam: