Prijzen inclusief 21% BTW

Kunststofindustrie

AUTOSOL Metal Polish is uniek geformuleerd en voldoet aan de veeleisende behoeften van de hedendaagse moderne kunststofindustrie. De polijstpasta wordt hoofdzakelijk gebruikt op aluminium oppervlakken en verchroomd stalen koelrollen, die gevoelig zijn voor opbouw van kunststof residu (algemeen bekend als "Plate-out ") tijdens het extrusie- en gietproces.
Metal Polish Polijstpasta

Metal Polish Polijstpasta

Polijstmiddel met slijpmiddel voor nagenoeg alle metalen. Geeft glans en beschermt. Polijstmidd...
5/5

6,95

Metal Polish Polijstpasta 750 ml

Polijstmiddel met slijpmiddel voor nagenoeg alle metalen. Geeft glans en beschermt. Met de Auto...

34,75

A99 Industriele reiniger 1L

Multireiniger voor alle alkalibestendige oppervlakken. De uiterst sterke reinigingskracht van d...

11,75

Matrijsreiniger

Efficiënt ontvetten en reinigen van metaal, kunststof en glas en andere niet absorberende oppervlakk...

9,95

Matrijs lossingsmiddel

Op oplosmiddelen gebaseerde reiniger voor het efficiënt ontvetten en reinigen van metalen delen en a...

Leverbaar op bestelling

9,95

Matrijsbescherming

Wasachtige bescherming tegen vocht en corrosie. Ideaal voor bv. opslag en transport. Autosol Matrijs...

11,95

RVS krachtreiniger 10L

Zuurvrije krachtreiniger voor het schoonmaken van RVS zoals uitlaat, demper, luchtfilter, velgen, de...

Leverbaar op bestelling

153,29

Reinigt, polijst en beschermt

Extrusie koelrollen dienen regelmatig te worden schoongemaakt zodat de kunststofresten worden verwijderd. Dit is vooral belangrijk, omdat het oppervlak van de rol wordt overgedragen op het geëxtrudeerde kunststof en elke  imperfectie op de roller wordt overgedragen op het kunststof. Het is essentieel om een hoogglans oppervlak te houden voor het optimaliseren van de geëxtrudeerde kwaliteit.

Plastic fles blow moulding mallen & thermoforming spuitgieten matrijzen moeten regelmatig worden schoongemaakt en gepolijst om opbouw van residu te remmen. De meeste aluminium matrijzen moeten regelmatig worden schoongemaakt, met name bij matrijzen die worden gebruikt voor doorzichtig kunststof. Autosol verwijdert kunststof residu en poetst het matrijsoppervlak voor een heldere afwerking en het bevorderen van het uitwerpen van het product.

Extrusie spuitgietkoppen die in wezen de koelrollen van kunststof voorzien, zijn verantwoordelijk zijn voor accurate toevoer van dat kunststof. De interne passages, of stromingskanalen zijn hoogglanzend om een gelijkmatige aanvoer van kunststof te bereiken. Na verloop van tijd zal op de interne passages koolstofophoping plaatsvinden die invloed heeft op de kunststof aanvoer. Om een koelrol te herstellen dient u deze te verwijderen uit de machine en alle oppervlakken die met de kunstsof in aanraking komen te polijsten met Autosol Metal Polish.

Voor fabrikanten van spuitgietmatrijzen en matrijzen voor kunststofindustrie is het noodzaak om de contactoppervlakken van de aluminium matrijzen te poetsen met Autosol Industrieële onderhoudsproducten. Autosol biedt goedkope en doeltreffende middelen om het gewenste resultaat te verkrijgen in minder tijd dan andere polijstmiddelen.

Voor algemeen gebruik kan Autosol Metal Polish worden gebruikt voor het polijsten van de meeste metalen oppervlakken, waaronder RVS, aluminium, chroom, messing, koper, enz. Het is niet aanbevolen voor gebruik op goud en zilver.

Newsletter

* E-mailadres:

Voornaam:

Achternaam: