Prijzen inclusief 21% BTW

Boot schoonmaken, wassen en poetsen

Voor bootonderhoud heeft AUTOSOL speciale producten. Deze maken het boot schoonmaken een stuk eenvoudiger.

Autosol vogel- en spinnenvlekverwijderaar verwijdert makkelijk en snel uitwerpselen van vogels en insecten van alle glas, gelcoat, chroom en kunststof oppervlakken. Eenvoudigweg opspuiten, even inlaten werken en afspoelen.

De Autosol Marine Shine polijstpasta met slijpmiddel is uiterst geschikt voor restauratie van in slechte staat verkerend polyester. Het kan zowel machinaal als handmatig worden gebruikt. Bij het uitwrijven wordt meteen een beschermlaag aangebracht.

De Autosol Bootwas is vuilafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen inwerking van (zee)water. Deze bootwas kan zowel machinaal als handmatig worden toegepast met een schitterende hoogglans als eindresultaat. 

Voor een extra langdurige bescherming is er de Autosol Bootwas met Nano protectie, een hoogwaardige weerbestendige was op basis van Nano-technologie voor nieuwe lakken en lakken gereinigd met Autosol Bootreiniger. De hoogglans wasfilm beschermt de lak gemiddeld 1 jaar tegen weersinvloeden en oxideren. Deze bootwas is zeer vloeibaar en daardoor uitsluitend geschikt voor handmatig gebruik.

Poetsen en beschermen in één keer? De Autosol Bootpolish met was geeft een krachtige reiniging en verwijdert kleine krasjes. Bij het uitwrijven wordt tegelijkertijd een polymeer waslaag aangebracht.

Indien de kunststofbootruit niet al te diepe krassen heeft kunt u deze weer mooi maken met onze krasverwijderaars

De Autosol Marine Shine polijstpasta met slijpmiddel is uiterst geschikt voor restauratie van in slechte staat verkerend metaal. Dit product verwijdert roest- en zoutaanslag en hardnekkige vlekken. het kan zowel machinaal als handmatig worden toegepast. Bij uitwrijven wordt tegelijkertijd een beschermlaag aangebracht en een prachtige glans is het eindresultaat.

Newsletter

* E-mailadres:

Voornaam:

Achternaam: